40 дни след загубата на баща си,  Софи Маринова ще

...
40 дни след загубата на баща си,  Софи Маринова ще
Коментари Харесай

Софи Маринова кани 200 гости на сватбата на Лоренцо в Правец

40 дни след загубата на татко си,  Софи Маринова ще възвърне участията си, с което зарадва всичките си фенове. Поменът е на 19 октомври и незабавно на другия ден Маринова има изява в Сливен. А оттова насетне програмата е запълнена до краен лимит .

Софи сега е измежду най-търсените изпълнителки и съвсем всеки ден до края на месеца, както и идващия, има по едно присъединяване, а в някои от дните и по две. Тя има изява и ден преди сватбата на сина си Лоренцо. На 25 ноември ромската перла ще пее в Сандански, а оттова незабавно ще пътува за Правец тъй като на идващия ден е дълго чаканото събитие, в което наследникът й ще мине под венчило с годеницата си Мария Лалова. Всичко за сватбата към този момент е уредено . Събитието ще се състои в тузарския комплекс „ Хаят “, прочут повече като „ РИУ Правец “. Почти целият хотел, който се намира до красиво езеро, е запазен за сватбата на Лоренцо. Булката пък от дълго време е избрала роклята, с която ще каже „ да “ на единствения правоприемник на Софка, а тя ще е обилна като на принцеса. Предвижда се в по- късните часове да облече и втори тоалет, който ще бъде доста секси и ще покаже красивите извивки на младата дама. Лоренцо се чака да облече бял костюм с цветна папийонка.

Сватбата се чака да бъде събитието на годината.

Стана ясно, че тържеството ще бъде доста изтънчено, а с неговата подготовка се е заела светската дама Дони Василева, която е известна и като „ Мисис Баба - Вселена 2016 “. За „ Галерия “ тя показа, че тържеството ще бъде ужасно, само че детайлности за него е още рано да издаде, тъй като въпреки всичко би трябвало да има и изненади. Софка към този момент е платила капаро в ресторанта, където ще бъде огромният ваучър, на който ще участват 200 души.

Плеядата от звезди пък, които ще се грижат за положителното въодушевление на ромската фамилия, е дала позитивен отговор на поканата. На сватбата ще дойдат всички другари на Софи Маринова от развлекателната промишленост. В сватбената зала паралелно до нея ще седнат Преслава, Коцето, Устата, музиканти от „ Ку-Ку бенд “, чака се и Азис... и с всички тях тя ще извиси глас. Покана е изпратена и до Слави Трифоновно още не е ясно дали той ще участва. Софка ще съблюдава по някакъв собствен метод и ромската традиция „ три дни яли, пили и се  веселили “, само че това по-скоро важи за родата й в Етрополе, откъдето е и булката Мария. Всъщност тя е комшийка на фамилията в китното градче. Изпълни¬телката на „ Стари рани “ държи доста на хубостта на залата и подредбата на масите, за което се знае, че Дони Василева е огромен занаятчия и тя сигурно ще провокира възхищението на гостите, които се чака да са повече от 200 души.

Цветя, измежду които рози и орхидеи ще има на всички места, както и ръчно избродирани салфетки. Тази година ангелогласната певица изкара ужасно лято, само че при започване на септември сърцето й потъна в тъга след гибелта на нейния татко. А няма и месец по-рано той и майка й гостуваха на Софи в Слънчев бряг, където бе отседнала в първокласен хотел, до момента в който всяка вечер пееше по заведения и клубове на Черноморието.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР